Wat is er nieuw op RAIO?


Gratis abonnement heeft z'n beperkingen...

Met ingang van vandaag heb je een betaald abonnement nodig om ombeperkt toegang te hebben tot alle tekst- en beeldvragen in de Radioloog in Opleiding database, die alle voortgangstoetsen uit de periode 2003-2015 omvat.

abonnementen

Met een gratis abonnement heb je vanaf nu uitsluitend toegang tot de vragen uit de periode 2003-2007 en worden alle gegenereerde toetsen beperkt tot maximaal 10 vragen per keer. Gebruikers met een gratis abonnement bouwen ook geen kennisprofiel op en hebben dan ook geen toegang tot aan dit profiel gerelateerde functionaliteit zoals b.v. Mijn voortgang en het leaderboard.

Voor het afhandelen van de betaling van abonnementsgelden maken we gebruik van de diensten van Stripe. Alle verstrekte kaartgegevens worden direct vanuit de browser, over een beveiligde verbinding, naar Stripe gestuurd en worden nooit naar de servers van Radioloog in Opleiding verzonden. Doordat kaartgegevens niet door ons opgeslagen worden, hoef je je dan ook geen zorgen te maken dat er op enig moment misbruik gemaakt kan worden van jouw gegevens.

Overigens, later deze week wordt het hebben van een betaald abonnement nog interessanter in de zin dat je dan ook in staat zal zijn om een gegenereerde toets met andere (betalende) collega's te delen, zodat jullie bijvoorbeeld samen kunnen studeren. Maar daarover later deze week meer!