Wat is er nieuw op RAIO?


Inzicht in je kennisprofiel en -ontwikkeling

De laatste weken zijn er een aantal nieuwe functies toegevoegd aan Radioloog in Opleiding, welke allemaal iets te maken hebben met het kennisprofiel dat je opbouwt als je herhaaldelijk toetsen maakt op de site.


Gewogen random toets o.b.v. kennisprofiel

Wellicht de meest in het oog springende nieuwe functie is de mogelijkheid om een gewogen random toets te genereren. Bij een dergelijke toets is het aantal vragen per categorie afhankelijk van je kennisprofiel; meer vragen uit categorieën waar je nog relatief zwak bent en minder uit categorieën waar je al goed scoort.


gewogen random toets


Min-max lijnen

Verder zijn in de grafiek met je kennisontwikkeling over de laatste maanden nu ook zogenaamde 'min-max' lijnen opgenomen. Deze lijnen geven aan hoe jouw kennisniveau - overall of per categorie - zich verhoudt tot dat van - afhankelijk van de gekozen resolutie - alle andere gebruikers van Radioloog in Opleiding, je directe collega's binnen het ziekenhuis of jouw jaargang.


min-max lijnen

De min-max lijnen komen overeen met respectievelijk de laagste en hoogste score ten tijde van het meetmoment, zijnde een datum waarop jij één of meerdere toetsen hebt gedaan. De min-max lijnen komen dus niet overeen met de kennisontwikkeling van een specifieke persoon, maar zijn samengesteld uit de laagste en hoogste scores op ieder van de meetmomenten in jouw eigen kennisontwikkeling.


Trend kennisontwikkeling

Naast de grafische weergave van je kennisontwikkeling onder Mijn voortgang, vind je ook een overzicht op je profielpagina, welke toegankelijk is door op je email adres rechtsboven in de menubalk te klikken. Onderaan deze pagina is je huidige kennisprofiel opgenomen. In de laatste kolom van dit overzicht zie je per categorie de trend in je kennisontwikkeling over de laatste 5 meetmomenten. Als je relatieve kennisniveau toeneemt, dan wordt dat aangegeven met een , terwijl een afname aanduidt. In het geval van een relatief stabiel kennisniveau wordt er een — weergegeven in de Trend kolom.

trend kennisontwikkeling