Wat is er nieuw op RAIO?


Recente VGTs toegevoegd aan database

Per vandaag zijn er bijna 1400 nieuwe tekst- en beeldvragen uit de voortgangstoetsen van 2011 tot en met voorjaar 2015 toegevoegd aan de Radioloog in Opleiding database. Daarmee omvat deze nu alle tekst- en beeldvragen vanaf 2003 tot op heden; in totaal zo'n 4000 vragen - ~3500 tekstvragen en ~500 beeldvragen.

Sinds de invoering van de Digitale VGT in 2013 worden de beelden behorende bij beeldvragen achteraf niet meer beschikbaar gemaakt. Deze vragen ontbreken dan ook in de database, evenals de vragen die gebruikmaken van een dropdown list. Vooralsnog ontbreken ook de meerkeuzevragen waarbij uit verschillende antwoorden gekozen dient te worden, maar deze zullen alsnog worden toegevoegd zodra Radioloog in Opleiding is uitgebreid met onder-steuning voor dergelijke vragen. Ook ten aanzien van aanwijsvragen kun je in de toekomst iets verwachten, al zullen dit niet de vragen uit de Digitale VGT zijn.

Tenslotte nog een tip: Als een beeld niet beeldvullend wordt getoond, sluit het dan door buiten het beeld te klikken en heropen het. Op dat moment zou het beeld in horizontale of verticale richting beeldvullend moeten zijn. Binnenkort zal dit trucje overigens niet meer nodig zijn en openen alle beelden automatisch schermvullend