Overzicht - Instellingen

Via Instellingen, welke bereikbaar zijn via het icoontje rechtsboven in de navigatiebalk, kun je meerdere profiel, account en abonnement gerelateerde gegevens instellen of wijzigen. Daarnaast is het mogelijk om de functionele werking van Radioloog in Opleiding aan te passen aan jouw eigen wensen en voorkeuren.

Hieronder zal ieder van de volgende vijf instellingen nader worden toegelicht:

Profielgegevens

Om gebruik te kunnen maken van de volledige, onder Mijn voortgang geboden functionaliteit, in het bijzonder het vergelijken van jouw eigen kennisontwikkeling met die van directe collega's en gebruikers uit jouw jaargang, is het van belang dat deze profielgegevens beschikbaar zijn. Daarnaast zijn ze ook nodig om toetsen te kunnen delen, gebruik te kunnen maken van het leaderboard en badges te kunnen verwerven.

Profielgegevens

Naast het uploaden van een profielfoto [Nog niet geïmplementeerd], kun je onder Profiel je voornaam, achternaam, ziekenhuis en jaargang instellen. Om als — betalende — gebruiker gebruik te kunnen maken van alle geboden functionaliteit kun je in principe volstaan met het instellen van het ziekenhuis waar je werkt en de datum waarop je je opleiding bent gestart. Door ook je naam in te stellen maak je het echter voor je collega's makkelijker om toetsen met je te delen. Middels Privacy instellingen kun je er desgewenst voor zorgen dat je naam en andere profielgegevens niet worden getoond op het leaderboard en in het overzicht van badges .

Account instellingen

Onder Account instellingen kun je desgewenst je wachtwoord, gebruikersnaam en emailadres wijzigen. Bij het creëeren van een account wordt je gebruikersnaam standaard ingesteld op het eerste gedeelte van het opgegeven emailadres. Je gebruikersnaam wordt gebruikt bij het creëeren en/of aanpassen van uitwerkingen/toelichtingen bij vragen, alsook bij het delen van toetsen in het geval je geen voor- en/of achternaam hebt ingegeven.

Account instellingen

Het is belangrijk om een werkend emailadres in te stellen, opdat je te allen tijde je wachtwoord kunt resetten. Radioloog in Opleiding slaat alle wachtwoorden in geencrypte vorm op en is niet in staat om op een andere wijze dan per email een wachtwoord te resetten!

Privacy instellingen

Middels het leaderboard kun je inzicht krijgen in hoe jouw prestaties zich verhouden tot die van andere AIOS Radiologie, zowel overall als per categorie. Daarnaast is het ook mogelijk om het leaderboard te beperken tot een vergelijking met je collega's binnen het ziekenhuis of die in hetzelfde jaar als jij zijn begonnen aan hun opleiding.

Standaard bestaat de vermelding op het leaderboard uit de volgende gegevens:

Onder Privacy instellingen kun je desgewenst aanpassen welke gegevens voor andere gebruikers zichtbaar zijn op het overall leaderboard, binnen het ziekenhuis of jouw jaargang.

LET OP: Dit heeft alleen effect op de weergave van jouw gegevens in het leaderboard van andere gebruikers. Op je eigen leaderboard zie je altijd al je gegevens, ongeacht de privacy instellingen.
Privacy instellingen

Overige instellingen

Onder Overige instellingen kun je de functionele werking van Radioloog in Opleiding aan te passen aan jouw eigen wensen en voorkeuren. Naast het instellen van je eigen startpagina heb je controle over toetsweergave en -review .

Startpagina

Na het inloggen op Radioloog in Opleiding kom je normaalgesproken op de landingspagina terecht. Desgewenst kun je dit wijzigen in een van de volgende opties:

De tweede en derde optie zijn uitsluitend beschikbaar voor betalende gebruikers.

Overige instellingen

Vragen & Toetsen

Standaard worden toetsen in compact formaat weergegeven. Desgewenst kun je dit wijzigen naar Vraag-Antwoord-Vraag-Antwoord (V-A-V-A) of Vraag-Vraag-Vraag-Antwoord (V-V-V-A) .

LET OP: Op dit moment is uitsluitend de compacte toetsweergave beschikbaar. De andere twee weergaven zullen binnenkort worden toegevoegd.

Bij de compacte toetsweergave worden standaard zes (6) vragen per pagina getoond. Dit kan desgewenst naar boven of beneden worden bijgesteld.

[Nog niet geïmplementeerd] De gebruiker kan er voor kiezen om op het moment dat alle vragen op een pagina door hem/haar beantwoord zijn automatisch naar de volgende pagina te navigeren.

Indien Automatische reviewmarkering geactiveerd is worden automatisch alle vragen die fout of blanco zijn beantwoord gemarkeerd voor review .

Betalingen

Om gebruik te kunnen maken van de volledige Radioloog in Opleiding database met alle tekst- en beeldvragen van de voortgangstoetsen uit de periode 2003-2018 en inzicht te krijgen in je eigen kennisontwikkeling is een betaald abonnement nodig. Onder Betalingen kun je je abonnement- en betaalgegevens inzien en wijzigen . Daarnaast biedt deze pagina inzicht in je betalingshistorie.

Betalingen 1

Voor het afhandelen van de betaling van abonnementsgelden maakt Radioloog in Opleiding gebruik van de diensten van Stripe. Alle verstrekte kaartgegevens worden direct vanuit de browser, over een beveiligde verbinding, naar Stripe gestuurd en worden nooit naar de servers van Radioloog in Opleiding verzonden. Doordat kaartgegevens niet door Radioloog in Opleiding opgeslagen worden, kan het laden van de abonnement- en betaalgegevens enkele seconden duren, omdat er op de achtergrond contact moet worden gelegd met de servers van Stripe.

Abonnement wijzigen

Als je in het overzicht van Abonnement- en betaalgegevens op Wijzig achter je huidide abonnement klikt, kom je bij een overzicht van de beschikbare abonnementen. In dit overzicht is je huidige abonnement lichtgroen gemarkeerd. Onder het overzicht is een beschrijving van je huidige abonnement opgenomen en als je met de cursor over één van de andere abonnementen gaat, wordt de beschrijving voor dat abonnement getoond.

Betalingen 2

Om je abonnement te up- of downgraden klik je op Selecteer bij het bewuste abonnement. Als er nog geen creditcardgegevens voor jouw account bekend zijn, zul je gevraagd worden deze in te vullen en de betaling te bevestigen. Na verwerking door Stripe wordt je automatisch naar het overzicht van je geupdatete abonnement- en betaalgegevens genomen.

Betalingen 3