Wat is er nieuw op RAIO?


"En met stip binnen op nummer 3...."

Overal waar examens of toetsen worden gemaakt ontstaat de neiging (en de behoefte) om individuele resultaten met elkaar te vergelijken. Ook van AIOs Radiologie is bekend dat zij dergelijke competitieve trekjes vertonen en het is om die reden dat Radioloog in Opleding een leaderboard heeft toegevoegd. In aanvulling op de min-max lijnen in de grafiek met jouw kennisontwikkeling onder Mijn voortgang (zie ook Inzicht in je kennisprofiel en -ontwikkeling), zie je op het leaderboard in één oogopslag hoe je scoort ten opzichte van de andere gebruikers van Radioloog in Opleding, je directe collega's in het ziekenhuis of je jaargang. Naast het overall leaderboard is er ook per categorie een Top-10 beschikbaar. En mocht je zelf onverhoopt buiten de Top-10 vallen, dan zie je onderaan het leaderboard alsnog je eigen positie en score.

leaderboard

Privacy settings

Standaard bestaat de vermelding op het leaderboard uit de volgende gegevens:

  • Naam
  • Ziekenhuis
  • Jaargang
  • Aantal gemaakte toetsen
  • Aantal beantwoorde vragen
  • % goed beantwoorde vragen

Onder Instellingen > Privacy instellingen (bereikbaar door op rechtsboven in de menubalk te klikken) kun je per type leaderboard — overall, ziekenhuis en jaargang — aangeven welke van deze gegevens wel en niet zichtbaar mogen zijn voor andere gebruikers.

Let op: Dit heeft alleen effect op de weergave van jouw gegevens in het leaderboard van andere gebruikers. Op je eigen leaderboard zie je altijd al je gegevens, ongeacht de privacy instellingen.

privacy instellingen

En mocht je binnenkort één van de leaderboards aanvoeren of je ontpoppen tot de snelste stijger van de week, dan kun je een fraaie badge op je profiel tegemoet zien ;-)